Your address will show here +12 34 56 78


Red Teaming

Red Teaming is het testen van de beveiligingstructuur van een organisatie. Veel organisaties investeren in optimalisatie van hun beveiligingstructuur met als doel in control te zijn door mogelijke risico’s in kaart te brengen en uiteindelijk te beperken.
Om de structuur te testen worden er regelmatig oefeningen gehouden zoals brand- en ontruimingsoefeningen. Echter deze zijn vaak gericht op het voorkomen van een escalatie van al ontstane incidenten.
Het gevolg is dat beveiligingsfuncties (technische en operationele) in hun dagelijkse uitvoering te weinig worden voorbereid op het herkennen van de kwaadwillenden die de incidenten veroorzaken.

Red Teaming assessment
Met het Red Teaming assessment van Forest-IT wordt juist het uittesten van deze dagelijkse beveiligingsaspecten belicht. Onze experts testen na een grondige analyse van uw bestaande maatregelen en procedures onder andere de volgende elementen:
    • Fysieke maatregelen
    • De mogelijkheid tot het verkrijgen van gevoelige informatie
    • Werking van aanwezige beveiligingsfuncties
    • Het onderkennen van verdachte indicaties
    • Reactie en reactiesnelheid, nadat de verdachte indicaties zijn onderkend

Onze aanpak is gebaseerd op realistische scenario’s afgestemd op uw omgeving met als doelstelling zwakheden in de volledige beveiligingstructuur te identificeren. Uiteraard wordt er na iedere Red Teaming oefening een rapport opgeleverd waarin gedetailleerde aanbevelingen staan vermeld om uw beveiligingstructuur te verbeteren.

Wilt u ook weten of uw huidige beveiligingsstructuur toereikend is om een incident te voorkomen, neem dan contact met ons op.