Your address will show here +12 34 56 78


Quickscan

Vrijwel dagelijks blijkt hoe makkelijk bedrijfsinformatie achterhaald wordt, systemen plat gaan en klantgegevens op straat belanden. Niet per se, omdat er slordig mee omgesprongen is, maar omdat de ontwikkelingen in de IT snel gaan. Heel snel. Update na update volgen elkaar op. Bijna elk systeem is gekoppeld aan het internet en (professioneel) georganiseerde cybercriminaliteit groeit hard.

Informatie Beveiliging is niet meer weg te denken in de dagelijkse bedrijfsvoering. Inzicht in de kwaliteit en juistheid van de bedrijfsprocessen, techniek en organisatie vormen een basis voor het “in control” zijn.
Heeft u volledig inzicht in uw status van control?

Forest-IT kan met behulp van een QuickScan in korte tijd uw organisatie doorlichten en u adviseren hoe u de Informatie Beveiliging kunt verbeteren.

We zetten de voordelen van een QuickScan voor u op een rij:

  • In korte tijd (vanaf 2 dagen) krijgt u inzicht waar uw onderneming staat met betrekking tot Informatie Beveiliging.
  • U bent zich na afloop van de QuickScan bewust van de risico’s die u loopt en krijgt deskundig advies hoe deze risico’s te reduceren zijn.
  • De resultaten van de QuickScan worden gepresenteerd in een toegankelijk rapport zodat u deze o.a. kunt gebruiken binnen uw organisatie voor het creëren van awareness.

U bepaalt zelf wat de reikwijdte van de QuickScan is. Zo kunt u kiezen voor een Scan op gebied van Techniek, proces of organisatie .

Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij in staat om u op alle gebieden van Information Security en Risico Management van dienst te kunnen zijn.